Børnehaven Bjørnen Hjørring
Indhold
Velkommen
Lukkedage
Personale
Bjørnens IPad og it-politik
Faglige distriksteam
Forældreråd
Læreplanerne
Pædagogiske tilsynsrapporter
Velkomstpjece
LOG-IN
Forældre Log-in
Personale Log-in
Kontakt
Børnehaven Bjørnen Hjørring
H. F. Bjørnsvej 19
9800 Hjørring

Tlf.: 
E-mail: bjoernen@hjoerring.dk
Åbningstider
Børnehaven Bjørnen Hjørring
Mandag06:30 - 16:30
Tirsdag06:30 - 16:30
Onsdag06:30 - 16:30
Torsdag06:30 - 16:30
Fredag06:30 - 16:00
Lørdag00:00 - 00:00
Søndag00:00 - 00:00
Velkommen
Om Børnehuset Bjørnen.
Børnehuset Bjørnen er en kommunal institution normeret til omkring 45 børn og er beliggende i et hyggeligt villakvarter nær Sygehus Vendsyssel, Muldbjergskolen og centrum. Børnehaven er funktionsopdelt og der er etableret forskellige inspirerende læringsmiljøer der tilgodeser Hjørring Kommunes overordnet læreplan og dermed børnenes læring, udvikling, trivsel og fantasi. Endvidere arbejdes der i primærgrupper hvor børnene er opdelt efter alder og er tilknyttet en primærpædagog. 

Arbejdet med børnene foregår i disse grupper, men nogle projekter og aktiviteter kan også foregå efter køn, venner og interesser. Desuden er der samlingsstund og spisning i primærgrupperne.

Børnenes udvikling og omverdenskendskab vægtes højt med bl.a. mange ture ud af huset til naturområder som skoven, legepladser og de dejlige parker der findes i Hjørring samt bl.a. biblioteket, teaterbesøg, kunstmuseet, Nordsø Oceanariet, Hirtshals Fyr og Hirtshals Havn. Ligeledes vægtes højtlæsning, sang, rim og remser som et dagligt gentagende tilbud. Endvidere har børnene let adgang til billedbøger og forskellige fagbøger der omhandler de aktuelle projekter.

Hvert år fra januar samler vi alle vores kommende skolebørn sammen med de kommende skolebørn fra Børnehaven Albert og Børnehaven Aage i vores fælleshus som hedder Børnehuset Multiverset. Dette betyder, at børnene fra distrikt Muldbjerg lærer at kende hinanden rigtig godt, og mange nye relationer er på forhånd knyttet inden de begynder i skole. Ideen med at samle dem er bl.a. også, at vi kan tilrettelægge aktiviteter der er målrettet og spændende for denne aldersgruppe, og der er endvidere fokus på brobygning med den skole det enkelte barn skal begynde på.

Fra september når alle skolebørnene er væk og begyndt i skole bliver fælleshuset, Børnehuset Multiverset, anvendt til forskellige projekter Børnehaven Albert, Børnehaven Aage og Børnehuset Bjørnen imellem, hvor børn og personaler skiftes til at arbejde på tværs af børnehaverne. Dette gør vi for at lære hinanden og huset at kende, videns dele med hinanden samt lette overgangen for børnene til januar.


Følg os på Facebook
Børnehuset Bjørnen

Stemningsbilleder